Frivilligt foreningsarbejde

Vi vil gerne gøre opmærksom på, at bestyrelsen i Vindinge Antennelaug – selvom vi er indstillet på at være så behjælpelige som muligt – ikke har ressourcer eller tid til at fungere som IT-support afdeling med hensyn til IT-relaterede problemer. Vi laver bestyrelses- og internet-installationsarbejdet i vores fritid ved siden af vores normale job.

Vi vil meget gerne være behjælpelige med at fejlsøge og installere computere, modem, antennetilslutninger m.m. Men dette er ikke frivilligt foreningsarbejde og vil derfor blive faktureret pr. time af det enkelte bestyrelsesmedlem, eller af en af vores samarbejdspartnere.

Vi har af samme grund lavet flere forskellige brugervejledninger omkring hvordan du bruger din internetforbindelse, og hvorledes du sikrer din installationer.