Opsætning af e-mail til mobil

Følg nedenstående guides, som viser dig trin-for-trin hvordan du opsætter din e-mail på en Iphone.

Er du rutineret bruger, kan du måske nøjes med nedenstående info:

Indgående og udgående server: mail.vindingenet.dk
Brugernavn: Hele mailadressen
Kodeord: Oplyst ved tilmelding
Den udgående server kræver godkendelse

Er du ikke rutineret mail bruger, så kan her nedenfor se en guide til opsætning af e-mail fra Vindinge Antennelaug.

Opsætning af Apple Iphone

Benyt denne vejledning for at opsætte din Iphone til at håndtere dine e-mails fra Vindinge Antennelaug.
Guiden er lavet til IOS7, og derfor kan skærm billederne ser anderledes ud på din Iphone.

Bemærk: Du skal have en mailadresse hos Vindinge Antennelaug for at denne vejledning giver mening.

1. Gå i Indstillinger -> E-mail, kontakter, kalendere
  2. Vælg til Tilføj konto -> Andre
  3. Vælg Tilføj e-mailkonto
  4. Indtast oplysninger som vidst på billedet, erstat med din oplysninger.
  5. Tryk Fortsæt til “Kan ikke kontrollere serveridentiteten” kan se du skal gøre det flere gange.
  6. Indtast ind og udgående mail server i Værtsnavn, samt Brugernavn og Adgangskode
    Dit navn: Det navn, du gerne vil have at modtageren af dine mails ser
    E-mail-adresse: Din e-mail-adresse
    Kontotype: POP3
    Server til indgående post: mail.vindingenet.dk
    Server til udgående post: mail.vindingenet.dk
    Brugernavn: Din e-mail-adresse
    Adgangskode: Din e-mail-adgangskode

7. Klik her efter OK.