Bliv medlem – ny tilmelding

Velkommen som medlem i Vindinge Antennelaug

Alle husstande indenfor dækningsområdet kan optages som medlemmer i henhold til foreningens vedtægter og gældende prisliste. Udfyld og indsend formularen, så bliver du oprettet med de produkter du ønsker.

Du vil blive etableret så hurtigt som muligt, normalt indenfor ca. 14 dage.

Husk også at tilmelde dig vores elektroniske nyhedsbrev på hjemmesiden (nederst i højre side af skærmbilledet)! Vi udsender jævnligt nyhedsbreve og relevant information om drift, ændringer og nye tiltag. Du kan også med fordel følge os på facebook.


For at kunne benytte antennelaugets produkter i din husstand, skal der etableres en stikledning fra dit hus og ud til antennelaugets fordelingsstander. Har du overtaget et ældre hus, er stikledningen der formentlig allerede.

Er du nybygger, skal ny stikledning etableres. Du kan vælge selv at etablere stikledning (se forskrifter på vores Supportside under Gør-det-selv) eller få antennelaugets installatør til at gøre det mod betaling. Bemærk at selve tilslutningen til stander KUN må foretages af os og vores installatør. Vælger du at vores installatør skal klare det, så videregiver vi dine oplysninger til dem, og de vil herefter kontakte dig for nærmere aftale.