Telefoni

Telefoni udbydes af teleselskabet evercall, og det er derfor evercall, du er telefonkunde hos.

Derfor skal alle henvendelser vedr. support af ip telefoni også ske til evercall, de kan kontaktes på nedentående telefon og e-mail.

Hvis du allerede har telefoni hos evercall, kan du logge på din konto (link is external) ved at indtaste dit brugernavn og din adgangskode på deres hjemmeside (link is external).

Evercall har lavet nogen nyttige vejledninger til hvorledes deres produkt fungere, de kan findes på deres hjemme, eller via dette link (link is external).

Evercall ApS
Kongensgade 9, 1.
5000 Odense C

Kontakt:
Tlf.: 44 40 40 40
Fax: 88 80 60 49
email: service@evercall.dk

Åbningstider:
Mandag – torsdag kl. 9-11 & 15-17
Fredag kl. 10-12