Gør det selv

Den høje kvalitet, der er i dit kabel TV-stik, kan nå ud til samtlige apparater i din husstand. Det kræver blot at tilslutninger og fordelinger af signalet altid er optimeret.

Det sikrer du dig ved at benytte udstyr af den rigtige kvalitet og sørge for at montere stik, kabler og forstærkere korrekt. Disse sider er din guide til en HF-tæt installation. Her vil du kunne finde monteringsvejledninger, gode råd, tilbud og en oversigt over de oftest stillede spørgsmål.

Hvis du har kabel-TV og har flere apparater tilsluttet, kan vejledningerne på disse sider forbedre dit TV-signal betydeligt. Har du internetforbindelse via samme signal, og oplever udfald eller en ustabil forbindelse, vil en forstærker muligvis hjælpe.

På siden her findes en oversigt over produkter til hjemmeinstallationer. Der er også links til instruktionsvideoer, fx montering af IEC-connector på et standard COAX kabel.

Klik videre til Husinstallationer.