Kanaloversigt

Vindinge Antennelaug er associeret medlem af Glenten og benytter en 5-pakke struktur, som har været meget succesrig. Vi har enkelte ekstra kanaler ud over Glentens faste udvalg, specielt blandt de gratis nabolandskanaler i grundpakken. Ligesom Glenten foretager vi INGEN beskæring i bitraten på de leverede HD-programmer, hvorfor disse vises i den meget høje kvalitet, som programleverandørerne oprindeligt har tiltænkt.

Til gengæld skal du som medlem sikre dig ordentlige kabler og stik, også ofte en lokalforstærker i hjemmet for at sikre fejlfrie programmer. Du skal forvente fejlfri gengivelse, hvis din egen installation og udstyr er i orden. Du er altid velkommen til at henvende dig til Tune Kabelnet, hvis du skulle være i tvivl.

Der er ukodede 5 pakker at vælge imellem. Af betalingsprogrammer er kun TV2 i grundpakken, og de mest populære betalingsprogrammer er så i mellempakken. Der er en sportspakke, således at man kan få alle sportskanalerne uden at skulle have den fulde pakke, og omvendt en familiepakke, hvor de fleste programmer undtagen sportsprogrammerne er. Det hele findes naturligvis fortsat i fuldpakken.

Hvis du vil nøjes med grundpakken, men gerne vil have enkelte programmer fra de andre pakker, så tjek lige tilvalgskanalerne, som kan fås i småpakker eller enkeltvist.

Skyd genvej til digital kanalsøgning her.

KanalnavnGrundpakkenMellempakkenFamiliepakkenSportspakkenFuldpakkenHD Web-TV
DR 1
TV2
DR 2
DR 3
DR K
DR Ramasjang
DR Ultra
Folketingskanalen
TV2 Region
Kanal Hovedstaden
TV2 Norge
NRK1
SVT1
TV4 Sverige
ARD
ZDF
NDR
RTL
Uptown TV
Uptown Classic
France 24 (Eng)
DR Syn
DR2 Syn
DR3 Syn
Prøvekanal
TV2 Charlie
TV2 Zulu
TV3
TV3+
TV3 Puls
Kanal 4
Kanal 5
TV2 Fri
dk4
TV2 News
CNN
Discovery
National Geographic
Viasat Nature
Viasat Explore
Viasat History
BBC Brit
TNT
Disney Channel
Cartoon Network
Boomerang
Nickelodeon / MTV Hits
Nickelodeon Jr. / VH1
MTV
Comedy Central
Canal 9
6'eren
Eurosport 1
Eurosport 2
TV3 Sport 1
TV3 Max
TV2 Sport