Nyt ARRIS modem

Vi tilbyder nu vore medlemmer et helt nyt DOCSIS 3.1-ready modem: ARRIS TG3442SP. Dette modem anbefales til alle med behov for ekstra god trådløs dækning i hjemmet – og til medlemmer med et stort dataforbrug til især gaming. Du finder teknisk info om produktet her.

Modemmet koster ca. 1.000,- i ren indkøbspris. Da vi som forening har truffet den principielle beslutning at modems skal være foreningens ejendom, kan modemmet ikke købes til ejendom men alene tilkøbes i forbindelse med forlængelse af et internetabonnement eller ved nytilmelding.

For eksisterende medlemmer med ønske om denne opgradering gælder følgende: Abonnementet forlænges med 1 år gældende fra næste betalingsdato for det nuværende abonnement – altså pr. 1.7. Bindingsperioden vil således være frem til 30.6.2022. Prisen for 1 års internet inkl. nyt modem er kr. 1.695,-. Bestil nyt ARRIS modem her .

Alle nye medlemmer tildeles automatisk det nye modem. Prisen for det første års internet inkl. det nye modem er samme kr. 1.695,- eller ved bestilling af Internet Only kr. 1.995,-.

Bemærk vedr. trådløs dækning at vi ikke udsteder garantier for, at det nye modem kan give upåklageligt wi-fi i ethvert hjem uanset størrelse, indretning og byggematerialer. Læs vore guidelines om trådløst internet her. Det kan i nogle tilfælde være nødvendigt med et ekstra access point. Her henvises til de forskellige elektronikvarehuse og specialbutikker som tilbyder salg og rådgivning.

Bestil nyt ARRIS modem her.