Internet

Denne side har til formål at hjælpe dig med internet relaterede spørgsmål. Vi har samlet alt den praktiske information i menuen til højre. Her kan man læse dig frem til informationerne ved de forskellige punkter. De listede guides og formularer er udført således, at man kan udføre dem trin for trin.

Yderligere support

Hvis disse guides og formularer ikke har været tilstrækkelige, kan du kontakte os via vores kontaktformular(link is external). Vi gør opmærksom på at du kan blive bedt om at udføre de overstående guides og formularer, hvis du ikke har benyttet dem. Ligeledes anbefales det kraftigt, at alt generel information læses igennem før du kontakter os. Husk at spørge naboen om de oplever det samme problem som dig. Herudover bedes du tjekke om dit problem er et driftproblem, på vores forside eller under menupunktet driftstatus.

Ved problemer med e-mail adresse(r) udleveret af os i forbindelse med internet fra Vindinge Antennelaug skal du starte med “hjælpefunktionen” i det mailprogram eller hos den online-udbyder, du anvender. Du kan også. søge hjælp via diverse fora på internettet. Endelig kan du kontakte vores mailhoteludbyder http://www.gullestrupnet.dk/(link is external) Vi yder ikke support på opsætning af mail ud over de guides, der findes her på siden.