Test din hastighed

Du kan her bruge Erhvervsstyrelsens bredbåndsmåler til at teste, hvor hurtig din bredbåndsforbindelser er.

Kunder hos TDC kan, grundet kapacitetsproblemer i forbindelsen til DIX’en, i visse tilfælde opleve, at deres testresultater ikke er helt så høje, som de burde være

Når du har foretaget din måling, kan du sende dit måleresultat som et link til dig selv eller andre via e-mail. Det gør du ved at trykke på knappen “Kopier”, åbne dit mailprogram og sætte linket ind.

Når du starter målingen, får du først en Ping-måling. Den viser, hvor lang tid, en simpel forespørgsel er om at blive sendt fra din pc til DIX’en og tilbage igen.

Bredbåndsmåleren er placeret i det danske internetknudepunkt i Lyngby, ofte kaldt DIX’en. Det betyder, at du kan måle hastigheden hele vejen fra det vigtigste trafikudvekslingspunkt i Danmark til din pc (download) – og fra din pc til DIX’en (upload).

Bredbåndsmåleren (link is external) er en hastigheds test-server, der er placeret i det fælles danske Internetknudepunkt, DIX, som står i Lyngby, og ikke hos en bestemt udbyder.