Support

På dise sider fortæller vi lidt om, hvordan du kan indrette dit antenneanlæg på din egen side af standeren i vejen, således at du får det bedst mulige udbytte af det signal, som vi leverer til dig

Gode råd om husinstallationer

Som bestyrelsen har gjort opmærksom på ved flere lejligheder, skal I som medlemmer være meget opmærksomme på jeres egne antenneinstallationer i jeres hus. Følg nedenstående links og se, om din antenneinstallation er i orden.

HomeConnect.me har nogle rigtig gode råd og vejledninger, samt nogle videoer der viser hvordan man laver en HF-tæt antenneinstallation. http://homeconnect.me/Default.aspx?ID=148

Det er yderst vigtigt at I tager disse ting seriøst. Støj der trænger ind gennem utætte kabler og stik generer ikke kun jer selv, men også alle andre. Nettet er ikke stærkere end det svageste led.

Det behøver ikke koste særlig meget. Har du f.eks kun den antennestikdåse hvor Vindinge Antennelaug leverer signalet i, kan en ny HF-tæt dåse købes for 300 kr. inkl. 2 nye stik og nogle meter kabel. Du skal nemlig også huske at udskifte kablet fra stikdåsen og frem til dit TV.

Hvis du har brug for yderligere vejledning end disse hjemmesider tilbyder, så kan du kontakte os ved at oprette en henvendelse her .