Bogholderi

Denne side har til formål at hjælpe dig med bogholderi relaterede spørgsmål. Hvis du skal lave ejerskifte på din bolig, spørgsmål til faktura, betalinge m.m.

Hvis disse information og blanketter ikke har været tilstrækkelig, kan du kontakte os via telefon og E-mail.

Vi gør opmærksom på at du kan blive bedt om at læse og udfylde overstående blanketter, hvis du ikke har benyttet dem. Ligeledes anbefales det kraftigt, at alt generel information læses igennem før du kontakter os.

E-mail: bogholderi@vindinge-antennelaug.dk(link sends e-mail)

Konto Oplysninger:

Nordea Reg 2280 Kontonummer 5953011714
IBAN DK6620005953011714
Swift NDEADKKK
CVR: 17896091