Priser & betaling

Kontingent betales 2 gang om året, og dækker perioden 1/1 til 31/12. Der er mulighed for at betale kontingent via betalingsservice. Gældende fra 1. juli 2010, pålægges alle opkrævninger, der ikke betales via betalingsservice, 50 ,- kr. i gebyr.

Er du ikke tilmeldt betalingsservice, kan du med fordel gøre det her, og samtidig spare 50 ,- kr. for hver af dine fremtidige opkrævninger. Du skal bruge dit medlemsnummer, der bl.a. fremgår af kontingentopkrævningen.
Først og fremmest skal der betales for resten af 2012. Det samlede beløb for 2012 fremgår af budgettet som vedtaget på generalforsamlingen (se referatet i Infobrevet). Af det nævnte beløb er allerede opkrævet kr. 2.200,- på 1. rate i februar. Resten opkræves i juli og dækker både ordinært bidrag til VAL, ekstraordinært bidrag til fiberforbindelsen og de første 6 måneders TV-pakke fra Yousee (juli-december).

Fra 1.1.2013 opkræves kun beløbet for den ønskede TV-pakke (se infobrev og tilmeldingsseddel). Beløbet opkræves halvårligt forud. Pakkeprisen er den månedlige totalpris fremover inkl. bidrag til VAL. P

Bemærk at vi ved august opkrævningen vil gøre brug af rykkergebyr ved manglende betaling. Det i henhold til vores vedtægter –> de nye vedtægter §6 stk.2 (og de gamle vedtægter §3)