Nyt fra Generalforsamlingen 2022


Generalforsamlingen 2022 blev afholdt d. 28/5 i Sognegården, Vindinge, hvor de fremmødte kunne godkende formandens beretning, såvel som regnskab og budget.
Udførligt referat kommer snarest.
Formanden (Ole Bendix) kunne berette om stadigt flere opgaver at løse, bl.a. krav om installation af elmålere ved vore forstærkerskabe, registreringer af placering af kabler i jorden, og krav om information til registre om udbredelse af internetløsninger. Arbejde med indkøring af ny servicepartner (KK) har ligeledes taget tid.
Til gengæld kan vi glædes os over, at der, trods udbredelse af fibernettet, ikke har været større tab af medlemmer, hvilket sikkert kan ses i sammenhæng med, at der kun har været få tekniske problemer (nogle grundet fibernettets ovegravninger) og at vi, med de seneste beslutninger, stadigt kan tilbyde internet 30-70% billigere end alle andre, og nu til højere hastigheder end fibernettet (1.250 Mbit med fibernettets 1,0Gbit (1.000Mbit)) – til kun 95kr/md.
Og også at vi stadigt har attraktive TV-pakker til fortsat laveste priser, hvor Glenten Web-TV, med mulighed for at se udsendelser direkte og op til 7 dage tilbage f.eks. på ferie i hele i EU, følger med som en gratis service.
I kan forvente at Jeres lokale forening, Vindinge antennelaug, fortsat kan levere de billigste og bedste løsninger!