“Et godt tilbud” fra Yousee

Har du også modtaget “Et godt tilbud” fra Yousee i din postkasse?

Vindinge antennelaug (VAL) lever af at levere hurtigt, stabilt og billigt internet til sine medlemmer. Dette gør det muligt at “sælge” tv pakker til vores medlemmer til fornuftige priser helt uden fortjeneste. Overskuddet i VAL bliver altså alene generet af vores internetmedlemmer, derfor har vi valgt at fortsætte med vores særdeles fordelagtige priser på internet.
Det koster 500 kr. om året at være medlem af VAL og en 1200/100 forbindelse koster 125 kr.pr. måned, vores ydelse ”Internet only”, altså i alt 2000kr. om året.
(Internet koster endda kun 95kr. pr. md. hvis du også har en tv-pakke)

Yousee lokker med gratis oprettelse (det er altid gratis at oprette sig i VAL) og første måned gratis, alligevel bliver prisen for første år over 3500 hos Yousee, og over 3800 om året for de efterfølgende år, dertil skal lægges kommende prisstigninger.
Der er altså allerede nu tæt på dobbelt så dyrt at købe en 200/200 forbindelse hos Yousee, end det er at købe en 1200/100 (Vores upload hastighed vil også snart kunne øges)
Så du kan altså give den meget vigtige støtte til din lokale, frivilligt drevne, antenneforening ved samtidigt at spare mange penge om året på at have din internetforbindelse igennem VAL.
Det føler vi er en klar Win/Win situation!

Ved indmeldelse i VAL, vil vi levere en moderne Router(Modem), samt med fordelerenhed (TV-Internet) der lever op til de  høje hastigheder i vores kabelnet. Routeren forbliver VALs ejendom, hvorfor du blot deltager med en mindre engangsudgiften, da routernens værdi må afskrives, når vi igen opdaterer til nyeste udstyr.

Kabelnettet findes allerede, hvis du (med enkelte undtagelser) bor på en adresse før de seneste års udbygning i Vindinge (se kortet her: https://www.vindinge-antennelaug.dk/antennelauget/daekningsomraade/)