Ny router – bedre wi-fi

Vi har nu fået den nye router ARRIS TG3442SP på lager. Vil du optimere dit trådløse netværk uden at investere i dyrt ekstraudstyr? Så kan dette være løsningen for dig. Vi har allerede en del oppe at køre i Vindinge, og tilbagemeldingerne er rigtig positive.

Den nye ARRIS router har Band Steering, en teknik der anvendes til en kombination af 2,4 og 5 GHz Wi-Fi. Det understøttes af de nyeste smartphones, tablets, laptops m.m. Band Steering prioriterer det mindre overbelastede 5 GHz bånd, som har højere ydelse men kortere rækkevidde. 2,4 GHz båndet bruges så alene til at falde tilbage på når det er nødvendigt, hvis afstanden er for stor.

5 GHz kan give højere hastighed. Den har flere og bredere kanaler til rådighed. Den har færre forstyrrelser fra naboers Wi-Fi og fra ikke-Wi-Fi-kilder.

Band Steering forbedrer altså slutbrugeroplevelsen ved at optimere kanaludnyttelsen, især i miljøer med mange nabo-netværk.

Vindinge Antennelaug tilbyder denne opgradering til ARRIS TG3442SP til kr. 1.695,- (for Internet only kr. 1.995,-) inkl. 1 års internet (bindingsperiode). D.v.s. en nettopris på kun 555,- for den nye router. Du kan bestille løsningen her. Hvis du bestiller inden 1.7. er bindingsperioden altså kun 1 år frem til 30.6.2021.