Sikkerhedshul er lukket

Som følge af Cable Haunt-historien er sikkerheden i vores modemmers software blevet opdateret / forbedret i løbet af de seneste dage. Der er bl.a. indført ny DOCSIS-kryptering.

Alle modems er blevet genstartet i løbet af natten til torsdag. Enkelte modems kan i skrivende stund være offline, hvis fx husinstallationen hos medlemmet ikke er den bedste. Er du offline, eller oplever du problemer med forbindelsen nu i forhold til tidligere, skal du tage strømmen fra dit modem i 30 sekunder og tænde det igen. Herefter skulle forbindelsen kunne genoprettes.

Oplever du herefter stadig problemer, kunne det tyde på en fejl i din kabelinstallation. Gå dine forbindelser grundigt igennem (læs mere om husinstallationer her) og kontrollér især at antennekablet er spændt stramt til bag på modemmet. Brug en 11’er-nøgle. Stikket må ikke kunne løsnes med fingrene!

Kan du ikke få forbindelsen til at køre ordentligt, så kontakt vores serviceleverandør for en gennemgang af din installation. Pengene er som regel godt givet ud.

Du kan læse mere om sikkerhedshullet her.

Venlig hilsen bestyrelsen