Godt nytår!

Kanalomlægningen blev fuldført efter planen, og de sidste justeringer var foretaget mandag ved 11-tiden. Siden har to kanaler i al ubemærkethed byttet plads. Mangler du kanaler på dit TV? Så mangler du nok også at foretage en ny kanalsøgning.

Vi nåede inden nytår at fjerne filtre hos alle medlemmer, der har opgraderet til Fuldpakke. Isætning af filtre hos de, der skifter til Mellempakke eller Grundpakke, vil finde sted i løbet af de kommende dage.

Hvis du oplever problemer efter omlægningen med pixelleringer, udfald eller lignende, skal du ikke oprette sager i HelpDesk men i stedet rekvirere teknisk hjælp hos vores servicepartner – klik her.

Bestyrelsen kan se tilbage på et travlt 2019 – og frem mod et 2020 hvor det tegner til, at vi vil kunne tilbyde en række nye og attraktive produkter til vore medlemmer. Det vil også blive et år hvor “fiberen” kommer til Vindinge. Vi er rustet til kampen, og vi vil lægge alle gode kræfter i fortsat at være din foretrukne leverandør af TV, radio og internet.

Godt nytår!