Kanalafstemning 2020

Nu kan du stemme på dine favoritkanaler og påvirke beslutningen om, hvilke kanaler der skal prioriteres i udbuddet fra Glenten. Gå direkte til afstemningen.

Glenten bruger resultaterne fra kanalafstemningen til at få et praj om hvilke ønsker medlemmerne har, så de kan sammensætte TV-pakker og fastlægge et Vælg Selv-kanaludvalg, der matcher så mange medlemmers ønsker som muligt.

Afstemningen slutter den 18. november kl. 10.00.

Deltag og VIND

Endnu en gang har den skønne odenseanske restaurant Kok & Vin sponsoreret en middag for 2. Der er tale om en 2×3 retters “Tavlemenu” med vine (værdi: kr. 1.100,-).  Alle medlemmer, der udfylder spørgeskemaet, deltager i konkurrencen om middagen.

Har du brug for en vejledning til kanalafstemningen? Klik her. Ellers gå direkte til afstemningen.

Venlig hilsen bestyrelsen, Vindinge Antennelaug