Ustabilt internet mandag 11. marts

Opdatering fra Tune Kabelnet:

“Mandag eftermiddag/tidlig aften i tidsrummet kl 16-18.40 ramtes Tune Kabelnets internettjeneste af et ondsindet angreb med det formål at lamme al indgående trafik.

Angrebet blev udløst ved en fælde, idet et medlem i et chatforum af en (ondsindet) chatpartner blev opfordret til at klikke på et angiveligt youtube-link. For sent opdagede vort medlem, at det var forfalsket, så det bare lignede – der var en ekstra prik i adressen – og så ramlede trafikken ned over os.

Vi har lukket den ramte IP-adresse og givet medlemmet en anden.

Medlemmet kontaktede straks Tune Kabelnet (kl 16.59), men inden vi fik aflyttet beskeden var vi i fuld gang med at afværge angrebet.”

Supplerende info fra Vindinge Antennelaug: Der blev udsendt SMS om problemet kl. 18.13. Fik du ikke denne SMS? Så har du glemt at opdatere dine stamoplysninger med mobilnummer i Selvbetjening. Vi har selv informeret via foreningens Facebook-side, som du med fordel kan følge, hvis du ønsker hurtig og løbende info om diverse hændelser. Ydermere er der mulighed for at følge Tune Kabelnet på Twitter for first-hand driftstatus på internet.