Internet afbrudt fredag morgen

Fredag morgen kl. 7.20 – 7.50 ramte et internetcrash både Vindinge og Tune. Det er en hændelse der er omgivet af megen mystik, og den har givet anledning til efterfølgende undersøgelser.

I princippet kan det ikke ske, idet vi jo netop har investeret en pæn sum penge i at vores CMTS kører 100% redundant (to kredsløb, så et brud på det ene ikke medfører nedetid). Vi har i forvejen redundans på fiberforbindelsen.

For ca. 3 uger siden kom en softwareopdatering til dette automatiske skift, og den blev også afprøvet med succes, altså uden at et eneste modem faldt ud. Fredag morgen faldt den ene enhed så ud, og hvorfor redundansfunktionen ikke virkede undersøges stadig her hen over weekenden.

Det er selvklart ikke tilfredsstillende at dyrt indkøbt hardware/software svigter når det virkeligt gælder, og vi vil i samarbejde med TKN forfølge denne sag hos leverandøren.