Slut med analogt TV fra april

Yderligere info:

Det er nu mange år siden at de analoge kanaler forsvandt fra det normale sende net. Stofa og Yousee har holdt liv i et dalende antal analoge kanaler i en periode, Stofa har allerede slukket for analogt i deres kabel net og Yousee gør det samme om få måneder.

Vi har også holdt liv i analogt tv indtil nu, men på grund af nogle tekniske ændringer i det signal som bl.a Viasat og Canal Digital udsender deres signaler fra satelitten på, vil det fremadrettet blive meget omkostningstungt at viderføre det analoge signal.

Derfor vil bestyrelsens forslag til programsammensætning ikke indeholde analoge kanaler efter 1-4-2016.

mvh Formanden

 

Glenten har besluttet at slukke det analoge TV-signal fra den 6. april 2016. Pressemeddelelsen kan læses/downloades herunder.