internetproblemer – igen!

Internetforbindelsen gik ned lørdag kl. 17.15. Kl. 20.25 virkede nettet igen. Bestyrelsen i Tune var meget hurtige til at få sat skub i fejlfindingen og har rapporteret følgende:

“En central komponent i internetudstyret i hovedstationen svigtede kl 17.15, hvorved først DNS-opslag og siden forbindelsen til omverden var sat ud af spillet. Vi tilkaldte assistance og fik det løst, så alt kørte igen kl 20.25. Alt tyder på en konfigurationsfejl, mest sandsynligt fra vor leverandør. Det er ikke en hardwarefejl, hvorfor det ikke ville have hjulpet med dubleret udstyr, såkaldt redundans.”

Det er selvsagt irriterende at måtte undvære sin internetforbindelse nogle timer. Heldigvis var det omkring spisetid og ikke i “bedste streamingtid”. Bestyrelsen i Vindinge kan kun rose Tune-folkene for en hurtig indsats.