Forbindelsen til omverden afbrudt 12.14 – 18.20

Vores firewall opgav ånden kl 12.14 fredag 15.3.2013.

Ved et godt samarbejde med vor underleverandør NetDesign, fik vi fremskaffet en ny allerede kl 15.30, og den er indskiftet og genkonfigureret og i drift kl 18.20.

Erstatningsfirewallen har ikke samme mængde RAM (hukommelse, memory) som den gamle. Det fik vi ikke husket at flytte over, da vi afleverede den gamle. Den nye, som allerede blev bestilt 1. marts, er berammet til at blive leveret ca 5. april. Så vi satser på at klare os med den lidt mindre mængde RAM indtil da.

Oversat til dansk! (klik – læs mere)

Firewallen er den maskine der sikre at vi ikke bliver angrebet af hackere (primært) udefra. Det vil sige at alt information, som bl.a. kommer udefra skal tygges igennem af firewallen. Når den står af, ja så er der intet internet. At erstatnings-firewallen ikke har så meget ram (hukommelse) betyder at man muligvis ved spidsbelastninger, vil opleve en lavere hastighed end man er vant til.

Vi anbefaler at du gemmer følgende adresse i din browser (eller skriver den ned): 

http://192.168.0.12

Her vil du kunne se seneste status på internettet, også selv om vi ikke kan få adgang ud på selve internettet. BEMÆRK at ovenstående adresse kun virker på den internetforbindelse du har igennem Vindinge-Antennelaug.