Firewall opgraderes

Vi planlægger opgradering af firewallen – det sker ca. 1.4.2013 – Vi har fået besked fra brugerne og selv set med en hastighedstest, også til Global Connect, at der var ca 250 kbit/sek ind.

GCs overvågningscenter melder ved kontakt, at der ikke er et DDoS angreb i gang elle runder opsejling (dette har ramt en del antenneforeninger de seneste 3 uger).

Så firewall’en er derfor genstartet og indgående trafikbillede dette:

firewall-genstart-201302221840.png

Vi har faktisk netop besluttet at udskifte firewallen, idet den er blevet for lille og siden uge 4 er røget for højt op i CPU-forbrug.

Billedet viser dalende trafikmængde indtil kl ca 19.40, hvor firewall’en blev genstartet.

Forbedret trafikstatistik
Vi har lavet og laver løbende ændringer i graferne over Internetforbruget, så det er blevet mere retvisende. Klik på billedet for at se vort samlede forbrug. Læs mere på intranettet: http://intranet.tunenet.dk/

Fredag 8.3. og lørdag 9.3 har der været nogle ganske korte afbrydelser af de dele af byen, hvis backbone leveres ud tilk området via en fiberforbindelse: Østlige Tune om området ved Skolegade, samt Vindinge.

Rubrikker på hjemmesiden med denne grønne barre øverst er alene henvendt til medlemmer, der har Internet via Tune Kabelnet, og kommer kun frem, når du som bruger er tilsluttet Internettet gennem din router på  Kabelnettet

stats.png
Seneste 6 timers forbrug